VAKTİ KUŞANMAK NAMAZ ETKİNLİĞİ EKİM AYI FAALİYET RAPORU

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında okulumuzda Ekim ayında aşağıdaki faaliyetler yapılmıştır.

•Alemleri yaratan,rahman ve rahim olan, kıyamet gününün yegane sahibi,varlığın rabbi Yüce Allah 'ın huzurunda ,insanın hamd ve şükran duygularıyla eğilip secde ettiği ,O'nun varlığı ve birliğini idrak ettiği  en temel ibadet olan namaz ile ilgili ayet ve hadisler okulumuz mescidinde bulunan tahtaya yazıldı. Mescidimize namaz kılmaya gelen öğrencilerimizle bu ayet ve hadisler müzakere edildi.

•'Vakti Kuşanmak Namaz 'etkinliğine konu olan 'Vakti Kuşanmak 'kitabı incelendi.Öğrencilerle müzakere edildi. Namazın birey ve topluma kazandırdıkları ,insanın ruh dünyasına ve beden sağlığına olan faydaları konuşularak bunlardan ilkeler çıkarıldı.

•Okul kütüphanemiz ziyaret edildi. Öğrencilerimizle okul kütüphanemizde bulunan namaz bilincine yönelik kitaplar tesbit edildi.Bunlar içün ayrı bir bölüm oluşturuldu.

•Necip Fazıl Kısakürek 'in namaz ile ilgili olan şiirleri belirlendi .Bunlar öğrenciler tarafından okundu ve bu şiirler  sınıf panolarına asıldı.

24.11.2022 592

24-11-202224-11-202224-11-2022

Adres:
SARAY CUMHURİYET MAH. BARIŞ MANÇO CAD. 9 SİTESİ SARAY IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 9 PURSAKLAR / ANKARA