Turgut AYDINLI - Okul Müdürü

1984 yılında Çankırı´da doğdum. İlkokul 5. Sınıfa kadar Hasakça Köyünde okudum. 5. Sınıfta Ankara Keçiören Önder Ata İlkokuluna geldim ve ilkokulu orada tamamladım. Ortaokul ve Liseyi Altındağ Hacı Bayram İmam Hatip Lisesinde okuyarak 2021 yılında mezun oldum. 2023 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölünü kazandım. 2007 yılında mezun olunca ilk göreve Kırşehir Kaman Kargınyenice kasabası Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda başladım. 2008-2009 Eğitim öğretim yılında Askerlik görevimi Muş ili Varto İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Öğretmen olarak yaptım. 2011 yılında Ankara Nallıhan Nasuhpaşa İlköğretim okuluna atandım. 2012 yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle İmam Hatip Ortaokulları açıldı. Nallıhan’da Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulunun açılışında müdür yardımcısı olarak görev almamla idarecilik sürecim başladı. 2013 yılında Ankara Sincan Şehit Musa Özalkan İmam Hatip Ortaokuluna atandım. 2014 yılında başladığım müdür yadımcılığı görevim 2023 yılında Pursaklar Saray İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğüne atanmam ile bitmiş oldu. Halen okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evliyim ve 3 çocuk sahibiyim.

(312) 393 0202 Eposta