Saray İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: " Çalışanların, öğrencilerin ve velilerin okulumuzda bulundukları süre içerisinde mutlu oldukları, her türlü fırsatın sağlandığı, tercih edilen bir okul olmaktır."

Misyon: " Kendi değerlerine sahip çıkabilen, farklılıkları doğal bir zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, zorlaştırmayan kolaylaştıran bireyler yetiştirmektir."

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0312)3930202

WEB - https://pursaklarsarayiho.meb.k12.tr

Adres - SARAY CUMHURİYET MAH. BARIŞ MANÇO CAD. 9 SİTESİ SARAY IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 9 PURSAKLAR / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Barış Manço Cad. No:9 Saray / Pursaklar / Ankara

Ulaşım Sıhhıye ve Ulustan Saray tabelalı belediye otobüsleri ve dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulusa 17 km, ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.